QUICK RESPONCE WALL

MUUR

Geplaatst tegen de muur, uitstrekkend van vloer tot plafond. Het patroon van elkaar insluitende cirkels dat het speelveld van de QRcode muur bepaalt, is een oud symbool bekend in de geschiedenis onder verschillende namen, De Levensbloem, De Taal van het Licht en de Taal van de Stilte... allemaal verwijzen ze naar de trancedentale en mysterieuze essentie van dit ontwerp.

Het is de complete, alles omvattende stroom in de wereld van de kleinste elektrische velden tot de grootste schaal in de kosmos. Behalve de filosofische betekenis die uit  het Flower of Live symbool getrokken kan worden, is er ook een mathematische kennis die gevonden kan worden in de perfect symmetrische vorm van in elkaar grijpende cirkels. Het is een symbool van leven, creatie, visie en geboorte. Als je zulke patronen in de natuur begint te zien is het bijna of kijkt naar de programmeer taal van de werkelijkheid en de geest.

De QRcodes zullen elk een kleurcode krijgen,omvatten het spectrum van licht, deze kleuren verwijzen naar de verschillende aspecten van de installatie. De Taal van het Licht.